Omleta la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2016 | 5076 vizualizari

 

Este o omleta pufoasa si buna. Modul de preparare l-am "furat" de la Gaby_d.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250g costita afumata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 linguri ulei
  • 200g cascaval ras
  • 3 felii cascaval afumat
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Ceapa se curata si se taie marunt.

Ardeiul se curata si se taie cubulete.

Intr-o tigaie se pune uleiul si cand este incins se pune costita la rumenit 3-4 minute.

Se adauga ceapa si ardeiul si se calesc pana se inmoaie legumele si costita este rumenita.

Se opreste focul si se lasa la racit.

Se separa albusurile de galbenusuri.

Se mixeaza albusurile spuma cu sare.

Se adauga galbenusurile, continutul tigaii, cascavalul ras si se amesteca usor.

Se potriveste gustul cu sare si piper.

Se unge un vas termorezistent cu unt si se toarna amestecul.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute.

Se scoate din cuptor si se pune deasupra cascaval afumat taiat fasii.

Se introduce din nou in cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste usor.

Se serveste calda cu rosii, ceapa si usturoi verde.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor in vas de ceramica